Deze vacature is verlopen

Schminkers

Als je in het weekend door Diergaarde Blijdorp loopt, kom je ze overal tegen: vrolijke, fraai geschminkte kinderen. Wie doen dat toch? Een van de vrijwilligers-groepen is de schminkgroep. Hoe word je lid van deze groep?

CURSUS

Je volgt een cursus, deze duurt 4 dagdelen (waarvan 2 dagdelen een algemene cursus over Blijdorp). Je leert kijken en omzetten in het platte vlak. Hoe ga je om met de schmink en met welke penselen en kwasten? Welke technieken kun je gebruiken? Je maakt aan de hand van Blijdorp’s eigen schminkvoorbeelden een aantal werkstukken. Tegenwoordig hebben we kunststof-koppen ter beschikking. Je hoeft dus niet op elkaar of op kinderen te oefenen.

DOEN, DOEN EN DOEN.

Ben je geslaagd? Dan begint het echte werk. Je leert nog het meest door het vaak te doen en te blijven doen. Ervaar je ergens moeilijkheden, dan kun je persoonlijke tips krijgen bij de Blijdorp-medewerkster die hier over gaat.

LIJKT HET JE LEUK OM DE SCHMINKGROEP TE VERRIJKEN?

Heb je tijd in de weekenden? Geef je dan op via het formulier hiernaast. Op dit moment kan er helaas geen intake plaatsvinden. We nemen contact met je op als het weer mogelijk is.

Sollicitatieformulier

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen