Deze vacature is verlopen

Schminkers

Als je in het weekend door Diergaarde Blijdorp loopt, kom je ze overal tegen: vrolijke, fraai geschminkte kinderen. Wie doen dat toch? Binnen Diergaarde Blijdorp hebben we 2 verschillende vrijwilligersgroepen en één van die vrijwilligers-groepen is de schminkgroep.

CURSUS

Om aan te sluiten bij deze groep ga je een cursus volgen, deze duurt 5 dagdelen (waarvan 1 dagdeel een algemene cursus over Blijdorp). Tijdens de cursus leer je om hoe je omgaat met de schmink en met welke penselen en kwasten je afbeeldingen op de gezichten van kinderen kunt gaan zetten. Welke technieken kun je gebruiken? Je maakt aan de hand van Blijdorp’s eigen schminkvoorbeelden een aantal werkstukken. Tegenwoordig hebben we uitwisbare "koppen" ter beschikking. Je hoeft dus niet op elkaar of op kinderen te oefenen.

DOEN, DOEN EN DOEN.

Ben je geslaagd? Dan begint het echte werk. Je leert nog het meest door het vaak te doen en te blijven doen. Ervaar je ergens moeilijkheden, dan kun je je vragen altijd kwijt bij je mede-schminksters of degene die voor het schminken verantwoordelijk is.

LIJKT HET JE LEUK OM DE SCHMINKGROEP TE VERRIJKEN?

Heb je tijd op zaterdag en/of zondag? Geef je dan op via het formulier hiernaast. De kennismakingsavond zal ergens halverwege september 2023 plaatsvinden.

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen