Deze vacature is verlopen

Procesoperator (38 uur per week)

Bij ons zorgen naast de dieren, 200 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. De Diergaarde wordt aangestuurd door de Directeur-bestuurder en is verdeeld in drie clusters. Voor het cluster Dier & Plant zoeken wij een enthousiaste:  

Procesoperator voor 38 uur per week

In ons Oceanium stroomt wel 7 miljoen liter zout water in het Haaienbassin en omliggende aquaria. Een paar keer per maand wordt vers zeewater aangeleverd. Om de kwaliteit van het zeewater op peil te houden, worden de filter- en waterzuiveringsinstallaties in het Oceanium dagelijks gecontroleerd en gespoeld door een Procesoperator.

Wat ga je bij ons doen?

  • Je zorgt voor een goed werkend waterzuiveringsproces door het controleren, bijsturen, signaleren, rapporteren en oplossen van storingen aan de installaties.

  • Je controleert de werking van de waterzuiveringssystemen via een computerverbinding en looproutes langs de bassins en systemen. Je leest de bedieningspanelen af en controleert de juiste werking van flowmeters, systeeminstellingen, filters, ozonwaarden, etc.

  • Volgens schema spoel je de zandfilterinstallaties en voer je kwaliteitsmetingen uit.

  • Je zorgt voor het technisch beheer van de waterzuiveringssystemen, verricht technische reparaties, vervangt materialen en verhelpt technische storingen volgens voorgeschreven procedures.

  • Je zorgt voor een goede hygiënische opslag van het (zee)water, houdt de voorraad bij, zorgt voor het overpompen en verversen van (zee)water en het schoonmaken van de water opslagruimten.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt MBO werk- en denkniveau en een opleiding tot Procesoperator A afgerond. Je hebt stage- of werkervaring in een soortgelijke functie. Je kent de huidige arbo- en milieuwetgeving, hygiëne en veiligheidsregels. Je bent klant- en oplossingsgericht, secuur, stressbestendig en besluitvaardig. Je kunt goed zelfstandig en samenwerken, bedrijfsmatig denken en handelen. Je hebt op alle fronten een flexibele instelling. De Diergaarde is het hele jaar geopend. Het volgens rooster werken tijdens weekenden, enkele feestdagen en sommige avonden is voor jou dan ook vanzelfsprekend.

Wij bieden

Een uitdagende functie in een unieke en dynamische omgeving. Eerst wordt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar aangeboden. De functie is ingedeeld in salarisschaal V van de Leisure-cao, met een maximum van 2.354,46 euro bruto per maand op basis van 38 uur per week. 

Je ontvangt vele medewerkersvoordelen zoals: gratis toegang tot onze prachtige dierentuin, de mogelijkheid tot voordelig toegang tot andere dierenparken voor jou en je gezinsleden én aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en Zoovenir-winkel.

Solliciteren

Wil je ook werken in de mooiste dierentuin van Nederland en pas jij helemaal in bovenstaand profiel? Stuur je motivatie en CV voor 6 januari 2020 in via het sollicitatieformulier. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen