Deze vacature is verlopen

Meewerkstage Bewustwording Duurzaamheid en Natuurbehoud

Bij onze afdeling Natuurbehoud, Educatie & Onderzoek (NEO) is ruimte voor een:

Meewerkstage Bewustwording Duurzaamheid en Natuurbehoud  

(4 tot 5 dagen per week)

Wat ga je doen in deze leuke stage?

In deze leuke, veelzijdige stage ga je aan de slag om van onze content op gebied van Duurzaamheid, Natuurbehoud en Onderzoek, heldere verhalen en middelen te maken. De content wordt geschikt gemaakt voor gebruik door onze afdelingen Marketing & Communicatie en Natuurbehoud, Educatie & Onderzoek, onze vrijwilligers of anderen. Je vindt het een uitdaging om wetenschappelijke artikelen om te zetten naar begrijpelijke teksten en educatieve middelen. Je hebt contact met buitenlandse NGO’s, studenten en wetenschappers. Maar ook met onze eigen medewerkers die specialist zijn op gebied van duurzaamheid, dieren, planten, natuurbehoud, dierenwelzijn en onderzoek.

Je bent creatief en hebt aanleg om ook visueel verhalen te kunnen vertellen. Het juiste beeld bij het verhaal zoeken hoort ook tot je stagetaken. Samen met een grafisch vormgever maak je een mooi educatief middel. Of samen met je collega’s van communicatie creëer je een goede basis voor communicatie over bijvoorbeeld onderzoeken die we doen, natuurbehoudsprogramma’s die we ondersteunen en activiteiten die we ontwikkelen op gebied van duurzaamheid.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt een relevante HBO/WO-opleiding zoals bijvoorbeeld Wetenschapscommunicatie.
  • Je hebt een uitstekende beheersing (mondeling én schriftelijk) van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent enthousiast, creatief, flexibel en zelfstandig

Wat hebben wij te bieden?

Stagelopen in Diergaarde Blijdorp is een beleving op zich. De meest bijzondere werkplek van Rotterdam, omringd door beschermde dieren vanuit alle continenten in 34 hectare groen midden in de stad. Jouw boterham eet je kijkend naar de grazende gelada’s, een grasetende bavianensoort uit Ethiopië. Achter je staat de Rivièrahal, het grootste Rijksmonument van de 21 in de tuin. Herinneringen gaan hier hand in hand met een blik op de toekomst. Je werkt in een leuk team met enthousiaste collega’s die onze missie uitdragen. Je hebt veel vrijheid om je stagetaken in te delen. Diergaarde Blijdorp biedt geen stagevergoeding, anders dan een super waardevolle ervaring en bijzondere vermelding op je CV.

Meer weten?

Mail voor inhoudelijke vragen over de stage naar Tania Oudegeest of bel naar 010-4431430. Neem voor andere vragen contact op met onze afdeling HRM of kijk op onze site.

Solliciteren

De stageperiode is in overleg, voor minimaal 4 maanden. Heb jij interesse in deze stage? Solliciteer dan voor zaterdag 26 november 2022. We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen