Deze vacature is verlopen

Meewerkstage afdeling Strategische Partnerschappen

Diergaarde Blijdorp is op zoek naar een stagiair Strategische Partnerschappen!

We zoeken een HBO'er met studierichting Marketing/Toerisme/Evenementen voor 32-38 uur per week -  per half september voor de duur van 6 maanden. 

De afdeling Strategische Partnerschappen bestaat sinds 2019. Je vormt samen met Natasja Schipper en Anna Feiner het hart van de organisatie als het gaat om partnerschappen, samenwerkingen met bedrijven, sponsoring, fondsaanvragen en relaties met overheden en andere belangrijke organisaties voor Diergaarde Blijdorp. Diergaarde Blijdorp is een stichting zonder winstoogmerk. Om onze tuin nog mooier te maken, de dieren nog betere verblijven te geven, onze 21 rijksmonumenten te restaureren en onderhouden én bij te dragen aan natuurbehoud en onderzoek doen we een beroep op sponsoren, fondsen, overheden, onze Vereniging Vrienden van Blijdorp en bezoekers. In ons team zorg je ervoor dat onze partners zich welkom voelen, dat er altijd een aanspreekpunt is en we onze afspraken goed na kunnen komen. Je ondersteunt in de dagdagelijkse werkzaamheden. We bedenken samen met de afdelingen Marketing en Communicatie mooie nieuwe projecten en uitdagingen om ons netwerk uit te breiden. Je helpt met het bieden van mooie ervaringen voor onze sponsoren en werkt eraan om hen goed op de hoogte te houden van wat er gebeurt in en rond Diergaarde Blijdorp. Geen dag is hetzelfde en er wordt veel gelachen, maar weet dat we van de Rotterdamse opgerolde mouwen-cultuur zijn. Hard werken doen we graag.

Wat ga je doen?

  • Je werkt mee op de afdeling Strategische Partnerschappen. We maken hier in de Diergaarde een eigen plekje voor je. We hopen natuurlijk dat we altijd op kantoor kunnen werken, dat is wel ons uitgangspunt. Gelukkig heeft de diergaarde ook prima faciliteiten om thuis een groot deel van het werk te doen, mocht dat nodig zijn.
  • Je werkt mee in de dagdagelijkse werkzaamheden van de afdeling. Zoals het onderhouden van ons content relatiemanagementsysteem en het verzorgen van de tegenprestaties voor onze dieradoptanten. Samen met al je collega’s in de Diergaarde zorg je ervoor dat onze partners zich welkom voelen;
  • Je gaat mee naar gesprekken met nieuwe mogelijke partners en zorgt ervoor dat er opvolging wordt gegeven aan de afspraken. Je vindt het leuk nieuwe mensen te ontmoeten;
  • Je denkt mee aan nieuwe acties en campagnes om financiering van nieuwe projecten mogelijk te maken en werkt hierin samen met de afdeling Marketing en Communicatie;
  • Je helpt mee met het organiseren van partner- en relatie-evenementen.

Wie ben je?

We zoeken een HBO-stagiair in de richting Marketing/Toerisme/Eventmanagement. Je houdt van aanpakken en wordt enthousiast van de gedachte mee te werken in een bijzondere organisatie als Diergaarde Blijdorp; Net als wij wil je je graag inzetten om onze bezoekers te inspireren goed voor de aarde te zorgen, die we delen. Ervaring met projectmanagement is een pré. Je kunt goed samenwerken en staat stevig in je schoenen. Creativiteit is je middle name, bij tegenslag bedenk je meteen drie oplossingen. Je bent spontaan en representatief. Even een partner of collega bellen om te vragen hoe het gaat en of je ergens mee kunt helpen, vind jij geen probleem. Tot slot heb je goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Wat hebben wij te bieden? 

Werken in Diergaarde Blijdorp is een beleving op zich. De meest bijzondere werkplek van Rotterdam,omringd door beschermde dieren vanuit alle continenten in 34 hectare groen midden in de stad. Jouw boterham eet je kijkend naar de grazende gelada’s, een grasetende bavianensoort uit Ethiopië. Achter je staat de Rivierahal, het grootste Rijksmonument van de 21 in de tuin. Herinneringen gaan hier hand in hand met een blik op de toekomst. We willen bezoekers inspireren goed voor de aarde te zorgen. Je leert hoe je als stichting zonder winstoogmerk creatief moet zijn in het binden van al die fans, bezoekers en partners van Diergaarde Blijdorp. Gepassioneerde collega’s die alles over hebben voor de tuin, maar veelal druk zijn met het verzorgen van onze dieren of het verwelkomen van onze bezoekers, zien je daarom graag komen. Daarnaast zal je geen familieverjaardag meer kunnen afsluiten zonder gedeelde herinneringen aan Diergaarde Blijdorp. Diergaarde Blijdorp biedt geen stagevergoeding, anders dan een zeer waardevolle ervaring en een bijzondere vermelding op je cv. De stage is beschikbaar per half september en is full time voor een periode van zes maanden.  

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Anna Feiner, Manager Strategische Partnerschappen, bereikbaar op 06 – 2204 9657. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je jouw CV en Motivatie mailen naar a.feiner@diergaardeblijdorp.nl onder vermelding van ‘sollicitatie stage Strategische Partnerschappen' of solliciteren via onze SOLLICITEER NU knop! Solliciteer svp VOOR 15 augustus 2022.  

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen