Deze vacature is verlopen

Medewerker Voedselmagazijn

Blijdorp bevindt zich in een ontwikkelingsfase om de ambities vanuit haar Masterplan 2030 waar te maken. Dit doen we samen met 160 medewerkers, 300 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers. We streven naar een vooraanstaande positie op het gebied van natuurbehoud en dierenwelzijn in 2030. Per 1 augustus 2022 hebben we ruimte in ons team voor een enthousiaste

Medewerker Voedselmagazijn

voor 38 uur per week

De functie

Je zorgt voor de juiste opslag van de diervoeding en beoordeelt de kwaliteit van binnenkomende producten. Je registreert en houdt de uitgifte van voeding bij. Je sorteert het juiste voedsel per gebied en biedt het aan voor intern transport. Je bewaakt de hygiëne, orde en netheid binnen het voedselmagazijn en zorgt voor een nette en schone werkomgeving, zoals werkbladen, machines, etc. Je voert afvalstoffen volgens voorschriften af. Als er materialen of apparaten (zoals vriezers, koelingen, snijmachines, etc.) stuk zijn zorg je er voor dat deze worden gerepareerd.. Je verricht alle overige voorkomende en ondersteunende werkzaamheden in het voedselmagazijn. Je werkt onder verschillende klimatologische omstandigheden. Sommige werkzaamheden zijn fysiek zwaar.

Wat verwachten wij van jou?

  • MBO-diploma met affiniteit met (dier) voeding.
  • Multi-inzetbaar, team-player, klantgericht, flexibel, pro-actief en passie voor je vak hetgeen je ook uitstraalt.
  • Goed op de hoogte van de huidige arbo- en milieuwetgeving en veiligheidsregels.
  • Volgens rooster werken tijdens weekenden en enkele feestdagen.

Wij bieden

Een gevarieerde functie in een klein team met veel ruimte voor initiatief bij een superleuke organisatie met een betekenisvolle missie en informele werksfeer. Het betreft een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. We bieden arbeidsvoorwaarden op basis van de Dierentuin-cao, een salarisindeling afhankelijk van opleiding en ervaring in schaal III (€1.838-2.184), ABP pensioen en 190 verlofuren per jaar. Daarnaast ontvang je vele medewerkersvoordelen zoals gratis toegang tot onze mooie dierentuin en de mogelijkheid tot voordelige toegang tot andere dierenparken voor jou en je gezinsleden. Bovendien heb je profijt van aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en Zoovenir-winkel.

Meer weten?

Bel voor inhoudelijke vragen over de functie naar Janno Weerman, 06-14634565 of verstuur je vragen per mail. Neem voor andere vragen contact op met onze afdeling HRM of kijk op onze site.

Solliciteren

Ben jij een échte Blijdorpert met een Rotterdamse mentaliteit en wil jij ook werken in de leukste dierentuin van Nederland? Solliciteer dan vóór 2 juli 2022. We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Vacature delen? Graag!

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen