Deze vacature is verlopen

Medewerker Toegang en Retail (Oproep)

Zoek jij nog een leuke bijbaan?

Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar enthousiaste en gastvrije medewerkers op oproepbasis.

Bij ons zorgen naast de dieren, ruim 200 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. De bezoekers staan vanaf het moment dat ze het parkeerterrein oprijden, een kaartje kopen, informatie vragen bij de bezoekersservice of een souvenir kopen in contact met de medewerkers van de Toegang & Retail.

De functie

Als Medewerker Toegang & Retail ben jij het visitekaartje van Diergaarde Blijdorp. Je bent het eerste aanspreekpunt van de bezoeker, die een abonnement wil afsluiten, een kaartje nodig heeft, vragen heeft over de Diergaarde, een gezellig dagje uit wil plannen met een groep en allerlei vragen gerelateerd aan onze prachtige Diergaarde. Verder geef je aanwijzingen en help je op het parkeerterrein en verkoop je souvenirs in onze winkel.  

Wij zoeken

Je bent minimaal 16 jaar, fan van Diergaarde Blijdorp, flexibel inzetbaar, minimaal 1 weekenddag of om het weekend het gehele weekend beschikbaar. Je bent vriendelijk, gastvrij, stressbestendig, enthousiast en weet dit over te brengen op anderen. Je kunt goed zelfstandig werken en samenwerken in een team. Je hebt passie voor je werk en straalt dat ook uit. Liefst heb je al enige ervaring in het verrichten van soortgelijke werkzaamheden. Een verzorgd uiterlijk is een must.  

Wij bieden

Een unieke omgeving om in te werken, leuke afwisselende werkzaamheden, flexibele werktijden en verloning volgens de Leisure CAO. Je treedt in dienst op basis van een oproepovereenkomst bij onze payroll partner Staffable (onderdeel van de Mise en Place groep), maar je bent een echte Blijdorper!  

Solliciteren

Wil jij ook werken in de mooiste dierentuin van Nederland en pas jij helemaal in bovenstaand profiel? Reageer dan vóór 19 maart a.s. We zien je reactie met belangstelling tegemoet! 

Sollicitatieavond

Op maandagavond 25 maart 2019 vindt de sollicitatieavond plaats, waarin je meer te weten komt over het werken bij Blijdorp en je kennis kunt maken met onze leidinggevenden. Je krijgt uiterlijk 21 maart a.s. bericht of je voor de sollicitatieavond wordt uitgenodigd.

Er worden geen sollicitatiegesprekken ingepland buiten dit moment om.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen