Deze vacature is verlopen

Medewerker Technische Dienst, 38 uur per week

Voor onze afdeling Technische Dienst zijn op zoek naar een klantgerichte en enthousiaste

Medewerker Technische Dienst

38 uur per week

 

DE FUNCTIE EN AFDELING

Als medewerker Technische Dienst is geen dag hetzelfde! Samen met een team van ongeveer 8 collega’s binnen de Technische Dienst signaleer, controleer en voer je onderhoud uit aan dierverblijven en technische voorzieningen binnen onze mooie Diergaarde van 34 hectare. Je bedient technische en onderhoudsinstallaties zoals luchtbeheersingssystemen, verwarmingen, pompen, bassins en sproei-installaties. De functie vereist vaardigheden op meerdere vakgebieden. Hoofdzakelijk worden werkzaamheden verricht op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, NEN en Scope keuringen en operationele techniek. Je werkt onder verschillende klimatologische omstandigheden en sommige werkzaamheden zijn fysiek zwaar. Meedraaien in storingsdiensten en volgens rooster werken tijdens weekenden, feestdagen en avonden is binnen deze functie een vereiste.

 

WAAR ZIJN WIJ NAAR OP ZOEK?

  • Je hebt een technische, vakgerichte MBO opleiding afgerond, bijvoorbeeld Installatietechniek.

  • Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.

  • Je bent bekend met gebouwbeheerssystemen.

  • Je kunt Engelse beschrijvingen en voorschriften van installaties lezen en vertalen naar werkzaamheden.

  • Arbo- en veiligheidsvoorschriften zijn voor jou bekend en hiernaar handelen is een vanzelfsprekendheid voor je.

  • Je kunt snel en adequaat handelen in noodsituaties.

  • Klant-, resultaat- en oplossingsgericht is voor jou vanzelfsprekend. Je begrijpt dat een dag anders kan lopen en kunt je dan flexibel opstellen. Je werkzaamheden voer je accuraat, nauwkeurig en zelfstandig uit.

  • Je bent enthousiast over jouw werk en onze diergaarde en dat is aan je te zien!

 

WAAR KOM JE WERKEN

Werken in Diergaarde Blijdorp is een beleving op zich. Samen met 170 gepassioneerde collega’s, 300 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers, draag je met jouw vakgebied een steentje bij aan het behoud en herstel van biodiversiteit. Zo willen we onze 1,5 miljoen bezoekers per jaar inspireren om ook de natuur te beschermen. Diergaarde Blijdorp werkt aan deze missie door de coördinatie van Populatiemanagement Programma’s voor behoud van diersoorten, het doen van wetenschappelijk onderzoek, het verzorgen van educatie en samenwerking en ondersteuning van natuurbehoudsorganisaties wereldwijd.

Blijdorp bevindt zich in een ontwikkelingsfase om de ambities vanuit haar Masterplan 2030 waar te maken. Naast dat we in 2030 dé Rotterdamse ontmoetingsplek willen zijn voor nog meer bezoekers per jaar, willen we een vooraanstaande positie hebben op het gebied van natuurbehoud en dierenwelzijn. Wij willen onze bezoekers een leerzame, inspirerende natuurbeleving bieden. Een fijne dag uit vol bijzondere ontmoetingen in een botanische tuin. Met onze 21 rijksmonumenten dragen we bij aan het cultureel erfgoed van de stad Rotterdam. Blijdorp bestaat 165 jaar, is een stichting zonder winstoogmerk, heeft de culturele ANBI-status en de gouden Green Key voor een milieubewuste en duurzame bedrijfsvoering.

WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden een veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen initiatief bij een organisatie met een betekenisvolle missie en informele werksfeer. Het betreft een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. We bieden arbeidsvoorwaarden op basis van de Dierentuin-cao. De functie kent 3 niveaus met een onderscheiden salarisschaalindeling in loonschaal IV tot en met VI (minimaal € 2.185,13,- | maximaal € 3.174,13 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband). Daarnaast ontvang je ABP pensioen, collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ en 190 verlofuren per jaar (op basis van 38 uur per week). Je ontvangt gratis toegang tot onze mooie dierentuin en de mogelijkheid tot voordelige toegang bij andere (dieren)parken. Bovendien heb je profijt van aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en Zoovenir-winkel.

MEER WETEN?

Inhoudelijke vragen over deze functie kun je mailen naar Marcel Stello, Vakgroephoofd Technische Dienst. Neem voor andere vragen contact op met onze afdeling HR via personeelszaken@diergaardeblijdorp.nl.

SOLLICITEREN?

Ben jij een échte Blijdorpert met een Rotterdamse mentaliteit en wil jij ook werken in de leukste dierentuin van Nederland? We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Vacature delen? Graag!

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen