Deze vacature is verlopen

Medewerker Technische Dienst - Installaties & Keuringen

Diergaarde Blijdorp bevindt zich in een ontwikkelingsfase om de ambities vanuit haar Masterplan 2030 waar te maken. Dit doen we samen met 170 medewerkers, 300 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers. We streven naar een vooraanstaande positie op het gebied van natuurbehoud en dierenwelzijn in 2030.

Onze afdeling Technische dienst is verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en verrichten van mechanische onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Voor dit team zoeken we een enthousiaste  

Medewerker Technische Dienst  (met een focus op installaties & keuringen)

38 uur per week

 

Wat ga je doen in deze leuke functie?

 • Je signaleert, controleert, en voert onderhoud uit aan dierenverblijven en technische voorzieningen in de gehele Diergaarde (34 ha).

 • Je bedient technische - & onderhoudsinstallaties zoals luchtbeheersingssystemen, verwarmingen, pompen, bassins en sproei-installaties.

 • De functie vereist vaardigheden op meerdere vakgebieden. Hoofdzakelijk worden werkzaamheden verricht op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, NEN en Scope keuringen en operationele techniek.

 • Je werkt onder verschillende klimatologische omstandigheden. Sommige werkzaamheden zijn fysiek zwaar.

Welk profiel zoeken wij?

 • Afgeronde technische vakgerichte MBO-opleiding, bijvoorbeeld Installatietechniek.

 • Minimaal 2 tot 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.

 • Bekend met gebouwbeheerssystemen.

 • Kunnen lezen van Engelse beschrijvingen en voorschriften van installaties.

 • Werken volgens arbo- en veiligheidsvoorschriften.

 • Snel en adequaat kunnen handelen in noodsituaties.

 • Klant-, resultaat- en oplossingsgericht. Accuraat, flexibel, teamplayer, zelfstandig, nauwkeurig, passie en enthousiaste uitstraling.

 • Meedraaien in storingsdiensten en volgens rooster werken tijdens weekenden, feestdagen en avonden.

Wat hebben wij te bieden?

Een gevarieerde functie in een klein team met veel ruimte voor initiatief bij een superleuke organisatie met een betekenisvolle missie en informele werksfeer. Het betreft een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. We bieden arbeidsvoorwaarden op basis van de Dierentuin-cao. De functie kent 3 niveaus met een onderscheiden salarisschaalindeling in loonschaal IV tot en met VI (minimaal € 1.934,40, maximaal  € 2.811,30 bruto per maand). Salarisindeling afhankelijk van opleiding en ervaring. ABP pensioen en 190 verlofuren per jaar, aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering en collectiviteitskorting bij zorgverzekering CZ. Daarnaast ontvang je vele medewerkersvoordelen zoals gratis toegang tot onze mooie dierentuin en de mogelijkheid tot voordelige toegang tot andere dierenparken. Bovendien heb je profijt van aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en Zoovenir-winkel.

Meer weten?

Mail inhoudelijke vragen over de functie naar Marcel Stello, Vakgroephoofd Technische Dienst. Neem voor andere vragen contact op met onze afdeling HR of kijk op onze site.

Solliciteren

Ben jij een échte Blijdorpert met een Rotterdamse mentaliteit en wil jij ook werken in de leukste dierentuin van Nederland? Solliciteer dan vóór donderdag 1 juni 2023. We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Vacature delen?

Graag!

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen