Deze vacature is verlopen

Medewerker Sales (32 - 38 uur per week)

Bij ons zorgen naast de dieren, 300 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. De Diergaarde wordt aangestuurd door de Directeur-bestuurder en is verdeeld in drie clusters te weten: het cluster Bedrijfsvoering, het cluster Dier en Plant en het cluster Bezoekersbeleving. Voor het cluster Bezoekersbeleving en ons enthousiaste Sales team, zoeken wij een servicegerichte:

Medewerker Sales

Diergaarde Blijdorp beschikt over prachtige locaties waar dagelijks particuliere en zakelijke ontvangsten, bijeenkomsten en evenementen plaatsvinden, uiteenlopend van vergaderingen, workshops, presentaties, diners en feestavonden. De verkoop van evenementen en partijen wordt verzorgd door het Sales team. Het betreft hier een tijdelijke functie ter vervanging tot ongeveer mei 2020.

Wat ga je bij ons doen?

  • Je werkdag bestaat voor het grootste deel uit: het aannemen van binnenkomende aanvragen, het inventariseren van de klantbehoefte (vaak tijdens verkoopgesprekken) en het samenstellen van offertes.
  • Bevestigde evenementen vertaal je vervolgens naar draaiboeken voor de uitvoerende afdelingen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor een tijdige en juiste informatievoorziening.
  • Je bent het aanspreekpunt van onze gasten, opdrachtgevers, in- en externe leveranciers voor wat betreft de praktische invulling van een evenement, entertainment, decoratie etc.
  • Je denkt actief mee in kansen op het gebied van online sales en arrangementenontwikkeling en brengt proactief onze arrangementen onder de aandacht.
  • Je zorgt samen met je collega’s voor een continue aanvoer van aanvragen door Blijdorp te representeren tijdens in- en externe netwerkbijeenkomsten, acquisitiebezoeken, telefonische acquisitie en beursbezoeken.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt HBO werk- en denkniveau en een passende opleiding afgerond, bijvoorbeeld Commerciële Economie. Je hebt aantoonbaar commerciële verkoopervaring aangevuld met ervaring in de evenementencatering /horeca. Je hebt een gastgerichte, commerciële en flexibele instelling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kunt goed plannen, organiseren en samenwerken. Je bent creatief, kunt overtuigen en onderhandelen, hebt passie voor je vak en straalt dat ook uit. Je bent bereid om volgens rooster tijdens weekenden, avonden en feestdagen te werken.

Wij bieden

Een fijne en bijzondere werkplek in een energiek team waar je een uitdagende functie vindt in een unieke en dynamische omgeving. Er wordt een contract voor bepaalde tijd aangeboden tot mei 2020 via onze payroll partner Staffable (onderdeel van de Mise en Place groep). De functie is indicatief ingedeeld in salarisschaal IV van de Leisure-cao, met een bijbehorende salarisrange van € 1.778,- tot maximaal € 2.215,- bruto per maand op fulltime (38 uur) basis. Je ontvangt vele medewerkersvoordelen zoals gratis toegang tot onze prachtige dierentuin.

Solliciteren

Wij nodigen je van harte uit om te reageren op deze vacature! Stuur voor 13 oktober a.s. je motivatie en CV naar ons toe door middel van bijgaand sollicitatieformulier. We zien je reactie graag tegemoet!

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen