Deze vacature is verlopen

Medewerker Publiekshoreca (Oproep)

 

Zoek jij nog een leuke bijbaan?  

Voor het komende seizoen zijn we voor onze horecapunten op zoek naar enthousiaste en gastvrije medewerkers op oproepbasis.

Bij ons zorgen naast de dieren, ruim 200 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. Bij onze 4 restaurants, horeca-uitgiftepunten en mobiele units bieden we een duurzaam en waar mogelijk biologisch assortiment dat bijdraagt aan de totaalbeleving van onze bezoekers.

De functie

In onze restaurants en horecapunten verricht je afwisselend kassa, spoel- en zaalwerkzaamheden; zoals het schoonmaken van tafels en stoelen en het wegruimen van de vaat, het bijvullen van het assortiment en het schoonhouden van de apparatuur. Dit alles om de kwaliteit te waarborgen voor de bezoeker. Daarnaast sta je achter de counter, waar je de bestellingen van bezoekers voor warme en koude gerechten aanneemt en verwerkt. Ook de verkoop van verschillende snacks, waaronder ijs en Chiptwisters, bij onze horecapunten behoren tot jouw werkzaamheden.  

Wij zoeken

Je bent minimaal 16 jaar, fan van Diergaarde Blijdorp, flexibel inzetbaar, minimaal 1 weekendag of om het weekend het gehele weekend beschikbaar. Je bent vriendelijk, gastvrij, stressbestendig, enthousiast en weet dit over te brengen op anderen. Je kunt goed zelfstandig werken en samenwerken in een team. Je hebt passie voor je werk en straalt dat ook uit. Bij voorkeur heb je al enige ervaring in het verrichten van soortgelijke werkzaamheden in de horeca. Een verzorgd uiterlijk is een must.  

Wij bieden

Een unieke omgeving om in te werken, leuke afwisselende werkzaamheden, flexibele werktijden en verloning volgens de Leisure CAO. Je treedt in dienst op basis van een oproepovereenkomst bij onze payroll partner Staffable (onderdeel van de Mise en Place groep), maar je bent een echte Blijdorper!  

Reageren

Wil jij ook werken in de mooiste dierentuin van Nederland en pas jij helemaal in bovenstaand profiel? Reageer dan vóór 19 maart a.s. We zien je reactie met belangstelling tegemoet!  

Sollicitatieavond

Op maandagavond 25 maart 2019 vindt de sollicitatieavond plaats, waarin je meer te weten komt over het werken bij Blijdorp en je kennis kunt maken met onze leidinggevenden. Je krijgt uiterlijk 21 maart a.s. bericht of je voor de sollicitatieavond wordt uitgenodigd.  

Er worden geen sollicitatiegesprekken ingepland buiten dit moment om.

 

Sollicitatieformulier

Fastfood concepten (bijv. McDonalds)

Kassa werkzaamheden (retail, horeca)

Bedieningswerkzaamheden

Buffetwerkzaamheden (Hema, LaPlace, etc)

Spoelwerkzaamheden

Deze vacature is verlopen