Deze vacature is verlopen

Medewerker Plant

Bij ons zorgen naast de dieren, 200 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. De Diergaarde wordt aangestuurd door onze Directeur-bestuurder en is verdeeld in drie clusters. Voor het cluster Dier & Plant zoeken wij een enthousiaste:

Medewerker Plant voor 38 uur per week

Naast een dierentuin is Blijdorp een officieel erkende botanische tuin. We beheren de nationale primula- en bromeliacollectie en zijn lid van de Nederlandse vereniging van botanische tuinen. Onlangs ontvingen we als eerste Nederlandse dierentuin het internationale keurmerk BGCI Botanic garden. Ons team bestaat uit 10 collega’s die verantwoordelijk zijn voor het verzorgen en onderhouden van onze botanische groen collectie verspreid over een oppervlakte van 34 ha.

Wat ga je bij ons doen?

  • Dagelijks verzorg je al het groen binnen jouw gebiedsdeel.
  • Je verricht alle bijbehorende werkzaamheden zoals spitten, schoffelen, harken, snoeien, zagen, maaien, bemesten, grond aan- en afvoer etc. Ook het zaaien, verspenen, oppotten, verpotten, vervangen en aanplanten van de botanische groen collectie hoort daarbij.

  • Je werkt met machines, verschillende gereedschappen en materialen.

  • Je controleert het groen op ziekten en plagen en werkt met biologische bestrijdingsmiddelen. Je signaleert storingen in klimaat - en watergeef systemen en lost ze op.

  • Je legt groenprojecten aan, assisteert bij het onderhoud van hekwerk, en helpt met het schoonhouden, vegen of aanleggen van paden en wegen.

  • Je assisteert bij alle overige voorkomende en ondersteunende werkzaamheden binnen de vakgroep.

  • Waar nodig beantwoord je vragen van onze bezoekers.

  • Je werkt onder verschillende klimatologische omstandigheden. Sommige werkzaamheden zijn fysiek zwaar.

Wat verwachten wij van jou? Je hebt een MBO-hoveniersopleiding afgerond op niveau 3 of 4. Je bent op de hoogte van de huidige arbo- en milieuwetgeving en veiligheidsregels. Liefst heb je minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je kunt goed samenwerken in een team. Je bent klantgericht, flexibel en pro-actief. Je hebt passie voor je vak en straalt dat ook uit. De Diergaarde is het hele jaar geopend. Het volgens rooster werken tijdens een paar weekenden, enkele feestdagen en speciale Zoomeravonden in een jaar is voor jou dan ook vanzelfsprekend.

Wij bieden Een uitdagende functie in een unieke en dynamische omgeving. Eerst wordt een jaarcontract aangeboden. De Leisure-cao is van toepassing op het dienstverband. Het niveau van de functie is ingedeeld in loonschaal III van deze cao met een maximum van € 2.039,23 bruto per maand op basis van 38 uur per week. Je ontvangt vele medewerkersvoordelen zoals gratis toegang tot onze prachtige dierentuin en de mogelijkheid tot voordelige toegang bij andere dierenparken voor jou en je gezinsleden én aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en Zoovenir-winkel.

Kom jij ons team versterken? Wil je ook werken in de mooiste dierentuin van Nederland en pas jij helemaal in bovenstaand profiel? Solliciteer dan voor 20 november a.s. We zien je sollicitatie graag tegemoet! 

 

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen