Deze vacature is verlopen

Medewerker Finance & Control

Diergaarde Blijdorp bevindt zich in een ontwikkelingsfase om de ambities vanuit haar Masterplan 2030 waar te maken. Dit doen we samen met 180 medewerkers, 300 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers. We streven naar een vooraanstaande positie op het gebied van natuurbehoud en dierenwelzijn in 2030.

Voor de afdeling Finance & Control zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gemotiveerde  

Medewerker Finance & Control

32-38 uur per week

 

Wat ga je doen in deze leuke functie?

Samen met je collega’s draag je zorg voor alle financieel administratieve taken. Je voert werkzaamheden uit voor de maandafsluiting en draagt mede zorg voor een goed inzicht in kosten en omzet door:

  • Het aansluiten van de sub-administraties en verwerking van de kas van Entree, Horeca en Winkel;
  • het verwerken en aansluiten van de salarisjournaalpost;

  • het verwerken van afschrijvingen en mutaties in de materiële vaste activa;

  • het verwerken van mutaties en controle op afloop en specificatie van balansrekeningen;

  • het bijdragen aan de opstelling van de jaarrekening.

Je bereidt de werkzaamheden voor het doen van aangiften, het doen van betalingen en het maken van rapportages voor. Je ondersteunt de business controller bij de werkzaamheden in het kader van de planning en control cyclus door het uitvoeren van financiële analyses en het voorbereiden van rapportages. Daarnaast draag je bij aan verbetertrajecten binnen de administratieve processen.

Welk profiel zoeken wij?

Je hebt MBO plus werk- en denkniveau, een passende opleiding afgerond en al een aantal jaar relevante werkervaring met maandafsluitingen en het opstellen van jaarrekeningen. Je hebt een passie voor je vak en affiniteit met geautomatiseerde gegevensverwerking. Met jouw analytische inzicht en klantgerichte, integere en proactieve instelling vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan het verder professionaliseren van de financiële administratie. Diergaarde Blijdorp is het hele jaar geopend en je vindt het dan ook geen probleem om in een weekend of tijdens een avond te werken wanneer de situatie dit vereist. Je hebt een gedegen kennis van Excel en bij voorkeur ervaring met Visma.

Wat hebben wij te bieden?

Een unieke omgeving met een betekenisvolle missie om in te werken, leuke werkzaamheden, flexibele werktijden. Het betreft een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. We bieden arbeidsvoorwaarden op basis van de Dierentuin-cao, de salarisindeling is afhankelijk van opleiding en ervaring in schaal VII (minimaal € 2.646,36, maximaal € 3.270,71 bruto per maand op fulltime (38 uur) basis). ABP pensioen en 190 verlofuren per jaar. Daarnaast ontvang je vele medewerkersvoordelen zoals gratis toegang tot onze mooie dierentuin en de mogelijkheid tot voordelige toegang tot andere dierenparken. Bovendien heb je profijt van aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en Zoovenir-winkel.

Meer weten?

Mail inhoudelijke vragen over de functie naar Sandra Scheerder, Business Controller. Neem voor andere vragen contact op met onze afdeling HR of kijk op onze site.

Solliciteren

Ben jij een échte Blijdorpert met een Rotterdamse mentaliteit en wil jij ook werken in de leukste dierentuin van Nederland? We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Vacature delen?

Graag!

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen