Medewerker Finance, 32 tot 38 uur per week

Diergaarde Blijdorp bevindt zich in een ontwikkelingsfase om de ambities vanuit haar Masterplan 2050 waar te maken. Deze mooie nieuwe koers heeft natuurlijk ook gevolgen voor de afdeling Finance. Met goed gekwalificeerde en gedreven vaste teamleden willen we verder bouwen aan een professionele en toekomstbestendige afdeling. Om dit te realiseren moeten een aantal, inmiddels ingezette, verbeteringen verder worden uitgewerkt en doorgevoerd. Hiervoor zijn wij op zoek naar een

Medewerker Finance

(32-38 uur per week) 

DE FUNCTIE EN AFDELING

We zijn een organisatie en afdeling in ontwikkeling. Je komt te werken in een gedreven team en werkt daarnaast ook nauw samen met alle andere collega’s binnen de Diergaarde. Je vindt het leuk om mee te werken aan het opbouwen van een professionele financiële afdeling die aansluit de op de ambities van de organisatie. De functie is veelzijdig en zou ook een mooie startpositie kunnen zijn om het in de theorie geleerde in de praktijk te gaan toepassen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de juiste, tijdige en volledige verwerking van alle financiële gegevens. Je houdt je specifiek bezig met:

  • Het beheren van de workflow van facturen en declaraties met als doel deze juist te verwerken en tijdig te kunnen betalen

  • Het verwerken van de kassa- en bankmutaties

  • Het rapporteren en analyseren van o.a. kasverschillen

  • De facturering en debiteurenbeheer

  • De werkzaamheden m.b.t. de maandafsluiting

  • Het continue verbeteren van de financiële processen

WAAR ZIJN WIJ NAAR OP ZOEK?

We zoeken een collega die een bijdrage aan de opbouw van de afdeling kan leveren en die het leuk vinden om hierin zelf mee te ontwikkelen. Je bent samenwerkingsgericht en zoekt de interactie met de hele organisatie op. Snel schakelen en korte lijntjes vind je prettig werken. Je hebt HBO werk- en denkniveau en een gericht financiële opleiding afgerond. Daarnaast ben je een praktische aanpakker, ben je cijfermatig sterk en enthousiast over onze missie!

WAAR KOM JE WERKEN

Diergaarde Blijdorp is met 1,5 miljoen bezoekers per jaar één van de best bezochte attracties van Nederland. Al deze mensen geven we een onvergetelijke dag uit maar er is een hoger doel.

Onze missie is eenvoudig en krachtig. De natuur helpen het tij te keren. Dit doen we door te werken aan soortbehoud en natuurherstel wereldwijd. We willen zo veel mogelijk mensen binnen en buiten de Diergaarde inspireren om ook de natuur te beschermen. Together we bring nature back to life! Je leest hier alles over in het Masterplan 2050 .

Blijdorp werkt aan deze missie door diverse populatiemanagement programma’s te coördineren, het doen van wetenschappelijk onderzoek, het verzorgen van educatie en de samenwerking op te zoeken met natuurbehoudsorganisaties wereldwijd. Diergaarde Blijdorp is een stichting zonder winstoogmerk, heeft de culturele ANBI-status en de gouden Green Key voor een milieubewuste en duurzame bedrijfsvoering.

WAT BIEDEN WIJ

We bieden arbeidsvoorwaarden op basis van de Dierentuin-cao, een salarisindeling afhankelijk van opleiding en ervaring in schaal V. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 6,75%, ABP pensioen, collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ en 190 verlofuren per jaar (op basis van 38 uur per week). Je ontvangt gratis toegang tot Diergaarde Blijdorp en de mogelijkheid tot voordelige toegang bij andere dieren- en attractieparken in binnen- en buitenland. Bovendien heb je profijt van aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en Zoovenir-winkel.

MEER WETEN?

Neem voor vragen contact op met onze afdeling HR.

SOLLICITEREN?

Gaat jouw groene hart sneller kloppen van deze vacature en wil jij je steentje bijdragen aan onze ambities voor soortbehoud en natuurherstel? Dan zien we je reactie graag met belangstelling tegemoet. Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Vacature delen? Graag!  

 

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha