Deze vacature is verlopen

Medewerker Dier (op oproepbasis)

Bij ons zorgen naast de dieren, 200 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. De Diergaarde wordt aangestuurd door de Directeur-Bestuurder en is verdeeld in drie clusters: Bedrijfsvoering, Publieksservice en Dier & Plant. Voor dit cluster zoeken wij een enthousiaste en gemotiveerde

Medewerker Dier (op oproepbasis)

Wat ga je bij ons doen?

  • Je verzorgt de dieren binnen jouw gebiedsdeel en maakt hun verblijven schoon.
  • Je bereidt het voedsel, voert en observeert de dieren.
  • Je rapporteert en registreert gegevens over de dieren.
  • Je richt dierenverblijven in en verricht er onderhoud aan.
  • Je assisteert indien noodzakelijk bij transporten en diergeneeskundige activiteiten.
  • Je verstrekt waar gewenst informatie aan onze bezoekers, bijvoorbeeld tijdens publiekspresentaties.

Daarnaast verricht je alle overige voorkomende en ondersteunende werkzaamheden binnen het cluster Dier & Plant. Je werkt onder verschillende klimatologische omstandigheden. Sommige werkzaamheden zijn fysiek zwaar.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een MBO-diploma richting dierverzorging op niveau 3 of 4, of bent op dit moment bezig met deze studie in het laatste leerjaar. Tijdens stages heb je ervaring opgedaan met het werken met exotische dieren. Je bent multi-inzetbaar bij verschillende gebiedsdelen en kunt met iedere diersoort werken.

Je bent flexibel inzetbaar op wisselende tijden, van maandag tot en met zondag en tijdens sommige feestdagen.

Je bent op de hoogte van de huidige arbo- en milieuwetgeving en veiligheidsregels. Je kunt goed zelfstandig werken en samenwerken in een team. Je bent klantgericht, hebt passie voor je vak en straalt dat ook uit. Je hebt op alle fronten een flexibele instelling en een pro-actieve houding.

Wij bieden

Een unieke omgeving om in te werken, leuke afwisselende werkzaamheden, flexibele werktijden en verloning volgens de Leisure cao. De functie is ingedeeld in schaal III van de Leisure cao. Je treedt in dienst op basis van een oproepovereenkomst bij onze payroll partner Staffable (onderdeel van de Mise en Place groep), maar je bent een echte Blijdorper!

Solliciteren

Wil jij ook werken in de mooiste dierentuin van Nederland en pas jij helemaal in bovenstaand profiel? Reageer vóór 18 april a.s. online via formulier hiernaast. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen