Deze vacature is verlopen

Medewerker Crediteuren / Debiteuren administratie

Diergaarde Blijdorp bevindt zich in een ontwikkelingsfase om de ambities vanuit haar Masterplan 2030 waar te maken. Dit doen we samen met 170 medewerkers, 300 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers. We streven naar een vooraanstaande positie op het gebied van natuurbehoud en dierenwelzijn in 2030.

Voor de afdeling Finance & Control zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en nauwkeurige:  

Medewerker

Crediteuren / Debiteuren

administratie

32-38 uur per week

 

Wat ga je doen in deze leuke functie?

Samen met je collega’s draag je zorg voor de financieel administratieve taken. Je draagt mede zorg voor een goed inzicht in kosten en omzet door:

  • Het tijdig en juist verwerken van de inkoopfacturen;
  • Het monitoren van de workflow voor de goedkeuring van de inkoopfacturen;
  • Het matchen van de inkoopfacturen met inkooporders;
  • Tijdige en juiste facturatie van debiteuren;
  • Aansluiten van de sub-administraties crediteuren en debiteuren;
  • Stamgegevens beheren van crediteuren en debiteuren.

Daarnaast voer je enkele administratieve werkzaamheden uit voor de maandafsluiting, je beantwoordt vragen van collega’s met betrekking tot debiteuren of crediteuren en je onderhoudt regelmatig contact met onze leveranciers en klanten over openstaande facturen.

Welk profiel zoeken wij?

Je hebt MBO werk- en denkniveau en een passende opleiding afgerond. Je hebt affiniteit met geautomatiseerde gegevensverwerking en een gedegen kennis van met name Excel van het MS Office pakket. Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring met Visma. Je bent klantgericht, integer en nauwkeuring en je hebt een passie voor je vak. Je communicatieve vaardigheden zijn zowel mondeling als schriftelijk goed en je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in een team werken. Daarnaast beschik je over een proactieve en flexibele instelling en werk je graag mee aan de verdere professionalisering van de financiële administratie.

Wat hebben wij te bieden?

Een unieke omgeving met een betekenisvolle missie om in te werken, leuke werkzaamheden, flexibele werktijden. Het betreft een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. We bieden arbeidsvoorwaarden op basis van de Dierentuin-cao, de salarisindeling is afhankelijk van opleiding en ervaring in schaal V (minimaal € 2.142,46, maximaal € 2.600,78) bruto per maand op fulltime (38 uur) basis. ABP pensioen en 190 verlofuren per jaar. Daarnaast ontvang je vele medewerkersvoordelen zoals gratis toegang tot onze mooie dierentuin en de mogelijkheid tot voordelige toegang tot andere dierenparken. Bovendien heb je profijt van aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en Zoovenir-winkel.

Meer weten?

Mail inhoudelijke vragen over de functie naar Sandra Scheerder, Business Controller. Neem voor andere vragen contact op met onze afdeling HR of kijk op onze site.

Solliciteren

Ben jij een échte Blijdorpert met een Rotterdamse mentaliteit en wil jij ook werken in de leukste dierentuin van Nederland? We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Vacature delen? Graag!

Enthousiast over de organisatie & finance maar niet helemaal de juiste rol voor jou? Check onze website voor de vacature ‘Medewerker Finance & Control’ 

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen