Medewerker Beveiliging & Hulpverlening, 38 uur per week

Voor onze afdeling Beveiliging & Hulpverlening zijn we op zoek naar een energieke, veelzijdige en gemotiveerde

Medewerker Beveiliging & Hulpverlening

(38 uur per week) 

DE FUNCTIE EN AFDELING

Binnen deze afwisselende functie is geen dag hetzelfde. Bij de dienstingang beman je de centrale post en voer je toegangscontroles uit. Je geeft sleutels uit en handelt alle inkomende telefoon en portofoon meldingen af. Je voert cameratoezicht uit, signaleert en herkent afwijkend gedrag en onderneemt actie volgens voorgeschreven procedures. Je opent en sluit de gehele Diergaarde en bewaakt de veiligheid binnen Blijdorp. Daarnaast voer je gedurende de dag controles uit op het terrein, bewaak je de toegang middels de personeelsingangen en bij ongeregeldheden of het niet naleven van de huisregels, sta je onze bezoekers en medewerkers op een correcte manier te woord.

Je bent onderdeel van onze bedrijfshulpverlening. Bij een calamiteit ben je in staat adequaat te handelen en op te treden als BHV-ploegleider. Je verleent eerste hulp aan onze bezoekers en medewerkers, en draagt zorg voor de juiste administratieve afhandeling.

Onze afdeling Beveiliging & Hulpverlening zorgt voor de optimale veiligheid van onze bezoekers en medewerkers. Het team werkt vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dankzij specialistische en deskundige collega`s die hun verantwoordelijkheid nemen, is het een betrouwbaar team. Een team waarin flexibiliteit als basisnorm geldt en waarbij de verschillende specialisten met en voor elkaar kunnen en willen werken om iedereen het gevoel van veiligheid te geven.

WAAR ZIJN WIJ NAAR OP ZOEK?

  • Je bent in het bezit van BHV- en EHBO certificaat en een MBO-diploma beveiliger niveau 2.
  • Je bent administratief onderlegd: ; je kunt goed overweg met een computer en hebt kennis van Excel en Word.
  • Je hebt ervaring met het aansturen van een team.
  • Je kunt goed omgaan met werkdruk en spanningen bij het beheersen van crisissituaties. Je straalt rust en vertrouwen uit, hebt oog voor onveilige situaties en weet deze juist en volledig te rapporteren. Je bent stressbestending en besluitvaardig
  • Je bent flexibel inzetbaar: indien noodzakelijk assisteer je andere afdelingen met een glimlach.
  • Je bent enthousiast over jouw vak en onze diergaarde en straalt dit ook uit. Je bent klant- en oplossingsgericht, een teamplayer en hebt een proactieve houding.
  • Je vindt het geen probleem om in het weekend en op feestdagen te werken en flexibel inzetbaar.

WAAR KOM JE WERKEN

Werken in Diergaarde Blijdorp is een beleving op zich. Samen met 170 gepassioneerde collega’s, 300 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers, draag je met jouw vakgebied een steentje bij aan het behoud en herstel van biodiversiteit. Zo willen we onze 1,5 miljoen bezoekers per jaar inspireren om ook de natuur te beschermen. Diergaarde Blijdorp werkt aan deze missie door de coördinatie van Populatiemanagement Programma’s voor behoud van diersoorten, het doen van wetenschappelijk onderzoek, het verzorgen van educatie en samenwerking en ondersteuning van natuurbehoudsorganisaties wereldwijd.

Blijdorp bevindt zich in een ontwikkelingsfase om de ambities vanuit haar Masterplan 2030 waar te maken. Naast dat we in 2030 dé Rotterdamse ontmoetingsplek willen zijn voor nog meer bezoekers per jaar, willen we een vooraanstaande positie hebben op het gebied van natuurbehoud en dierenwelzijn. Wij willen onze bezoekers een leerzame, inspirerende natuurbeleving bieden. Een fijne dag uit vol bijzondere ontmoetingen in een botanische tuin. Met onze 21 rijksmonumenten dragen we bij aan het cultureel erfgoed van de stad Rotterdam. Blijdorp bestaat 165 jaar, is een stichting zonder winstoogmerk, heeft de culturele ANBI-status en de gouden Green Key voor een milieubewuste en duurzame bedrijfsvoering.

WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden een veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen initiatief bij een organisatie met een betekenisvolle missie en informele werksfeer. Het betreft een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. We bieden arbeidsvoorwaarden op basis van de Dierentuin-cao, een salarisindeling afhankelijk van opleiding en ervaring in schaal IV (€ 1.995,00 – € 2.447,59), ABP pensioen, collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ en 190 verlofuren per jaar (op basis van 38 uur per week). Je ontvangt gratis toegang tot onze mooie dierentuin en de mogelijkheid tot voordelige toegang bij andere (dieren)parken. Bovendien heb je profijt van aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en Zoovenir-winkel.

MEER WETEN?

Neem voor vragen contact op met onze afdeling HR of kijk op onze site.

SOLLICITEREN?

Ben jij een échte Blijdorpert met een Rotterdamse mentaliteit en wil jij ook werken in de leukste dierentuin van Nederland? Solliciteer dan via onze website. We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Een VOG-aanvraag maakt deel uit van de procedure.

Vacature delen? Graag!  

 

 

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha