Medewerker Beveiliging & Hulpverlening, 38 uur per week

Diergaarde Blijdorp bevindt zich in een ontwikkelingsfase om de ambities vanuit haar Masterplan 2030 waar te maken. Dit doen we samen met 165 medewerkers, 300 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers. We streven naar een vooraanstaande positie op het gebied van natuurbehoud en dierenwelzijn in 2030.

Onze afdeling Beveiliging & Hulpverlening zorgt voor de optimale veiligheid van onze bezoekers en medewerkers. Het team werkt vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dankzij specialistische en deskundige collega`s die hun verantwoordelijkheid nemen, is het een betrouwbaar team. Een team waarin flexibiliteit als basisnorm geldt en waarbij de verschillende specialisten met en voor elkaar kunnen en willen werken om iedereen het gevoel van veiligheid te geven. Ter uitbreiding van het team is er een vacature voor een veelzijdige en gemotiveerde:

Medewerker Beveiliging & Hulpverlening

38 uur per week

Wat ga je doen in deze leuke functie?

 • Bij de dienstingang beman je de centrale post en voer je toegangscontroles uit. Je geeft sleutels uit en handelt alle inkomende telefoon en portofoon meldingen af. Je voert cameratoezicht uit, signaleert en herkent afwijkend gedrag en onderneemt actie volgens voorgeschreven procedures.
 • Je opent en sluit de gehele Diergaarde en bewaakt de veiligheid binnen Blijdorp.
 • Je voert controles uit op het terrein gedurende de dag en je bewaakt de toegang middels de personeelsingangen.
 • Je verleent eerste hulp aan onze bezoekers en medewerkers, en draagt zorg voor de juiste administratieve afhandeling.
 • Je bent onderdeel van onze bedrijfshulpverlening. Bij een calamiteit ben je in staat adequaat te handelen en op te treden als BHV-ploegleider.
 • Bij ongeregeldheden of het niet naleven van de huisregels, sta je onze bezoekers en medewerkers op een correcte manier te woord.

Welk profiel zoeken wij?

 • Je straalt rust en vertrouwen uit, hebt oog voor onveilige situaties en weet deze juist te rapporteren.
 • In bezit van BHV- en EHBO certificaat en een MBO-diploma beveiliger niveau 2 (of je staat op het punt deze te behalen).
 • Goed om kunnen gaan met werkdruk en spanning bij het beheersen van crisissituaties.
 • Flexibel inzetbaar; indien noodzakelijk assisteer je andere afdelingen.
 • Administratief onderlegd; je kunt goed overweg met een computer en hebt kennis van Excel en Word.
 • Klant- en oplossingsgericht, team-player, proactief, stressbestendig en besluitvaardig.
 • Flexibel inzetbaar op wisselende tijden, van maandag tot en met zondag en feestdagen.  

Wat hebben wij te bieden?

Een gevarieerde functie bij een superleuke organisatie met een betekenisvolle missie en informele werksfeer. Het betreft een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. We bieden arbeidsvoorwaarden op basis van de Dierentuin-cao, een salarisindeling afhankelijk van opleiding en ervaring in schaal IV (€1.934,40 - € 2.373,54 bruto per maand op basis van 38 uur per week), 190 verlofuren per jaar, ABP pensioen, aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering en collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ. Daarnaast ontvang je vele medewerkersvoordelen zoals gratis toegang tot onze mooie dierentuin en de mogelijkheid tot voordelige toegang tot andere dierenparken. Bovendien heb je profijt van aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en Zoovenir-winkel.

Meer weten?

Neem voor vragen contact op met onze afdeling HR of kijk op onze site.

Solliciteren

Ben jij een échte Blijdorpert met een Rotterdamse mentaliteit en wil jij ook werken in de leukste dierentuin van Nederland? We zien je reactie met belangstelling tegemoet! Een Verklaring omtrent gedrag (VOG)-aanvraag maakt deel uit van de procedure.

Vacature delen? Graag!

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha