Deze vacature is verlopen

Medewerker Bediening (oproepbasis)

Bij ons zorgen naast de dieren, 300 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. Bij onze 4 restaurants, horeca-uitgiftepunten en mobiele units bieden we een duurzaam en waar mogelijk biologisch assortiment dat bijdraagt aan de totaalbeleving van onze bezoekers.  

Voor de geheel vernieuwde Terraszaal met front cooking- en bedienend concept zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gastgerichte Medewerkers bediening op oproepbasis.                                                                  

De functie

In ons geheel vernieuwde restaurant De Terraszaal verricht je afwisselende werkzaamheden zoals: bestellingen opnemen middels PDA, bediening van onze gasten, barwerkzaamheden, etc. Daarnaast ben je beschikbaar voor inzet in alle overige horecapunten binnen Diergaarde Blijdorp.  

Wat verwachten wij van jou?

Je bent minimaal 18 jaar, fan van Diergaarde Blijdorp en flexibel inzetbaar op wisselende tijden, van maandag tot en met zondag (sommige avonden en feestdagen), minimaal 1 weekendag of om het weekend het gehele weekend. Je bent vriendelijk, gastvrij, stressbestendig, enthousiast en weet dit over te brengen op anderen. Je kunt goed zelfstandig werken en samenwerken in een team. Je hebt passie voor je werk en straalt dat ook uit. Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in het verrichten van bedienende- en barwerkzaamheden. Een verzorgd uiterlijk is een must.  

Wij bieden

Een unieke omgeving om in te werken, leuke afwisselende werkzaamheden, flexibele werktijden en verloning volgens schaal 3 van de Leisure CAO. Je treedt in dienst op basis van een oproepovereenkomst bij onze payroll partner Staffable (onderdeel van de Mise en Place groep), maar je bent een echte Blijdorper!  

Reageren

Wil jij ook werken in de mooiste dierentuin van Nederland en pas jij helemaal in bovenstaand profiel? Reageer dan vóór 31 oktober a.s. We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Sollicitatieformulier

Fastfood concepten (bijv. McDonalds)

Kassa werkzaamheden (retail - horeca)

Bedieningswerkzaamheden

Buffetwerkzaamheden (Hema - LaPlace - etc)

Spoelwerkzaamheden

Deze vacature is verlopen