Gastheer/Gastvrouw - BOL-niveau 2

Diergaarde Blijdorp is 1 van de bijzondere leslocaties voor het Albeda Horecacollege!

Hoe leuk is het om je opleiding te volgen in Diergaarde Blijdorp? Onderwijs en Diergaarde Blijdorp hebben veel overeenkomsten als het gaat om cultuur en uitdagingen voor de toekomst. Educatie is één van de speerpunten van Diergaarde Blijdorp. Daarom vinden wij het belangrijk om op zoveel mogelijk manieren onze kennis over te dragen.

Onze directeur Erik Zevenbergen geeft aan: “Zelf ben ik jarenlang directeur geweest van een school dus ik ken het onderwijs door en door. We zien veel kansen om studenten op een andere manier kennis en vaardigheden aan te leren met de diverse horecagelegenheden die we hebben en de verschillende facetten die daarbij aan bod komen.” Bertho Rombout, directeur van Albeda Horecacollege voegt daar aan toe: “De horeca-opleidingen passen hier uitstekend in. In deze opleiding vindt integratie plaats tussen het onderwijs van het Albeda en de praktijk van Diergaarde Blijdorp.”

Zie jij de horeca helemaal zitten en wil je een bijzondere én erkende opleiding volgen in Diergaarde Blijdorp? Meld je aan voor de opleiding bij het Albeda college. Hoe? Klik hier voor meer informatie. Een selectieronde door Diergaarde Blijdorp maakt deel uit van het inschrijvingsproces. 

Gastheer/Gastvrouw BOL niveau 2

 

 

Solliciteren kan via onze partner