Medewerker Facilitaire Dienst (logistiek), 38 uur per week

Voor onze afdeling Facilitaire Dienst zijn we op zoek naar een veelzijdige, enthousiaste en gemotiveerde

Medewerker Facilitaire Dienst

Logistiek - 32 - 38 uur per week

De functie en afdeling  

 

De afdeling Facilitaire Dienst is verantwoordelijk voor een nette en schone tuin. Je verwerkt de diverse afvalstromen in onze eigen milieustraat en rijdt mest-, container- (prullenbakken) en voerrondes. Dit doe je op onze eigen voertuigen (zoals een heftruck) die je ook tot in de puntjes onderhoudt.

Daarnaast verzorgen we diverse transporten (zowel interne als externe): van diertransport tot posttransport. Voor deze laatste ben je medeverantwoordelijk voor het verzendklaar maken.  Je komt te werken in een team van enthousiaste en betrokken collega’s die, net als jij, op deze manier een steentje bijdragen aan onze mooie missie en visie!

Waar zijn wij naar op zoek?

We zoeken een logistiek toptalent die het leuk vindt om een afwisselende logistieke functie in te vullen.  Daarnaast ben je:

  • In het bezit van een MBO niveau 2 of 3 diploma richting Logistiek
  • In het bezit van een rijbewijs B en een heftruckcertificaat. Ben je in het bezit van een groot-rijbewijs is dat een pré.
  • Goed op de hoogte van de huidige arbo- en milieuwetgeving en veiligheidsregels.
  • Klant- en oplossingsgericht, stressbestendig en besluitvaardig. Je vindt het leuk om in een team te werken.
  • Flexibel inzetbaar op wisselende tijden (365 dagen per jaar)
  • Je bewust van de fysiek zware functie en werk je onder verschillende klimatologische omstandigheden.
  • Je staat achter onze missie en visie en bent bevlogen om met jouw kennis en kunde een steentje bij te dragen.

Waar kom je werken?

Diergaarde Blijdorp is met 1,5 miljoen bezoekers per jaar één van de best bezochte attracties van Nederland. Al deze mensen geven we een onvergetelijke dag uit maar er is een hoger doel.

Onze missie is eenvoudig en krachtig. De natuur helpen het tij te keren. Dit doen we door te werken aan soortbehoud en natuurherstel wereldwijd. We willen zo veel mogelijk mensen binnen en buiten de Diergaarde inspireren om ook de natuur te beschermen. Together we bring nature back to life! Je leest hier alles over in het Masterplan 2050.

Blijdorp werkt aan deze missie door diverse populatiemanagement programma’s te coördineren, het doen van wetenschappelijk onderzoek, het verzorgen van educatie en de samenwerking op te zoeken met natuurbehoudsorganisaties wereldwijd. Diergaarde Blijdorp is een stichting zonder winstoogmerk, heeft de culturele ANBI-status en de gouden Green Key voor een milieubewuste en duurzame bedrijfsvoering.

Wat bieden wij?

We bieden arbeidsvoorwaarden op basis van de Dierentuin-cao, een salarisindeling afhankelijk van relevante opleiding en ervaring in schaal III, IV of V. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 6,75%, bouw je pensioen op bij het ABP, kun je collectiviteitskorting krijgen bij zorgverzekeraar CZ en 190 verlofuren per jaar (op basis van 38 uur per week). Je ontvangt gratis toegang tot Diergaarde Blijdorp en de mogelijkheid tot voordelige toegang bij andere dieren- en attractieparken in binnen- en buitenland. Bovendien heb je profijt van aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en Zoovenir-winkel.

Meer weten?

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Bianca van Keulen, Teamleider Facilitaire Dienst via 010 - 443 1579

Solliciteren

Ben jij een échte Blijdorpert met een Rotterdamse mentaliteit en wil jij ook werken in de leukste dierentuin van Nederland? Solliciteer! We zien je reactie met belangstelling tegemoet.

 

Vacature delen? Graag!

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha