Deze vacature is verlopen

Dierverzorger (Zoogdieren 1), 38 uur per week

Diergaarde Blijdorp bevindt zich in een ontwikkelingsfase om de ambities vanuit haar Masterplan 2030 waar te maken. Naast dat we in 2030 dé Rotterdamse ontmoetingsplek willen zijn voor nóg meer bezoekers per jaar willen we een vooraanstaande positie hebben op het gebied van natuurbehoud en dierenwelzijn. Onze ambities maken we waar met 160 medewerkers, 300 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers.Ook het cluster Dier & Plant speelt hierin een belangrijke rol.

Bij ons team Zoogdieren 1 hebben we per direct een vacature voor een enthousiaste  

Dierverzorger

voor 38 uur per week

tijdelijk, voor 6 maanden

De functie

Met passie en aandacht verzorg je de dieren binnen jouw afdeling en je maakt hun verblijven schoon. Je bereidt voedsel voor de dieren, voert ze en observeert dieren op hun gedrag en gezondheid. Je rapporteert en registreert gegevens over de dieren. Je richt dierenverblijven in en onderhoudt ze. Waar nodig assisteer je bij diertransporten en diergeneeskundige activiteiten. Je informeert onze bezoekers bij vragen over de dieren of tijdens voederpraatjes.

Wat verwachten wij van jou?

  • MBO-diploma Dierverzorging (niveau 3 of 4)
  • Per direct beschikbaar en flexibel inzetbaar op wisselende tijden, van maandag tot en met zondag en op feestdagen.
  • Werkervaring met exotische dieren bij andere dierentuinen.
  • Je vindt het geweldig om met zoogdieren te werken; de dieren komen bij jou niets te kort.
  • Je houdt ervan om over dieren en je werk te vertellen en onze bezoekers een onvergetelijke ervaring te geven tijdens hun bezoek aan ons park.
  • Zorgvuldig, betrouwbaar, teamplayer, oog voor detail, verantwoordelijkheidsgevoel, communicatief, klant- en resultaatgericht, betrokken en energiek.
  • Op de hoogte van de huidige arbo-, milieuwetgeving en veiligheidsregels.

Wij bieden

Een uitdagende functie in een gezellig team bij een superleuke organisatie met een betekenisvolle missie en informele werksfeer. Het betreft een tijdelijk contract voor 6 maanden. We bieden arbeidsvoorwaarden op basis van de Dierentuin-cao, salaris afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring in schaal III of IV (€1838-€2373), ABP pensioen, collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ en 25 vakantiedagen per jaar op basis van 38 uur per week. Je krijgt gratis toegang tot onze mooie dierentuin en de mogelijkheid om andere (dieren)parken voordelig te bezoeken. Bovendien heb je profijt van aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en Zoovenir-winkel.

Meer weten?

Mail voor inhoudelijke vragen over de functie naar Marjolein van Klei (Vakgroephoofd Zoogdieren 1). Neem voor andere vragen contact op met onze afdeling HRM.

Solliciteren

Ben jij een echte Blijdorpert met een Rotterdamse mentaliteit en wil jij ook werken in de leukste dierentuin van Nederland? Solliciteer voor donderdag 29 september a.s.. We zien je reactie graag tegemoet!

Vacature delen? Graag!

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen