Deze vacature is verlopen

Coördinator Voedselmagazijn bij Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is met bijna 1,5 miljoen bezoekers per jaar één van de best bezochte attracties van Nederland. Zij zet zich in voor natuurbehoud door haar fokprogramma’s, onderzoek, educatie en ondersteuning van natuurbehoudsprojecten wereldwijd. Wij willen onze bezoekers inspireren om van de natuur te houden en te beschermen. Wij doen dit door onze gasten een leerzame, inspirerende natuurbeleving te bieden. Een fijne dag uit vol bijzondere ontmoetingen in een botanische tuin.  

Bij ons zorgen naast de dieren, 170 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. De Diergaarde wordt aangestuurd door de Directeur-bestuurder en is verdeeld in drie clusters. Voor het cluster Dier & Plant zoeken wij een enthousiaste:

Coördinator Voedselmagazijn

voor 38 uur per week

In de functie van Coördinator Voedselmagazijn stuur je dagdagelijks aan. Je werkt mee in de uitvoering, en bent op de dag zelf ook verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen het voedselmagazijn. De focus ligt op het gebied van inkoop, opslag, bewerking en uitgifte van diervoeding.

Wat ga je bij ons doen?

 • Je coördineert en verdeelt de dagelijkse werkzaamheden binnen het voedselmagazijn, en zorgt voor de juiste planning, roostering, uitvoering, voortgang en kwaliteit er van.
 • Je werkt dagelijks mee en begeleidt, coacht en traint collega’s vakinhoudelijk. Je monitort en toetst het functioneren en bespreekt dit met de Operationeel Manager Dier & Plant.
 • Je stemt operationele zaken af binnen het team, signaleert en bespreekt structurele knelpunten, bepaalt waar nodig oplossingen en neemt beslissingen.
 • Je stuurt in- en extern derden aan ten behoeve van diervoedingsproducten in de Diergaarde.
 • Je verricht administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de Operationeel Manager (rapportage, agendabeheer, uren- en verzuimregistratie en het verwerken van informatie over de uitgifte van voeding).
 • Je bespreekt prijs- en leveringsvoorwaarden met huidige en nieuwe leveranciers, zorgt voor een goede voorraad en opslag van diervoeding en transportkisten voor dieren, en het tijdig doorgeven van bestellingen.
 • Je beoordeelt de kwaliteit van de binnenkomende producten en overlegt bijzonderheden met de dierenarts.
 • Je zorgt voor een schone werkomgeving, hygiëne, orde en netheid binnen het voedselmagazijn en voor een correcte afvoer van afvalstoffen.
 • Je controleert en houdt toezicht op naleving van diverse voorschriften.
 • Je streeft met je team naar het standaardiseren en verbeteren van processen en het continue verbeteren van de bezoekersbeleving en -tevredenheid.
 • Doordat je midden in de operatie staat, weet je deze naar een hoger niveau te brengen.

Je werkt onder verschillende klimatologische omstandigheden. Sommige werkzaamheden zijn fysiek zwaar.

Wat verwachten wij van jou?

Je brengt jouw enthousiasme en passie over op het team en onze bezoekers. Je uitstekende communicatieve vaardigheden zet je goed in naar je team, collega’s binnen de dierentuin en externe contacten. Je bent klant- en oplossingsgericht, stressbestendig en besluitvaardig, kunt bedrijfsmatig denken en handelen en goed samenwerken. Je hebt op alle fronten een flexibele instelling. De Diergaarde is het hele jaar geopend. Het waar nodig werken tijdens weekenden, enkele feestdagen en sommige avonden is voor jou vanzelfsprekend.

Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en een agrarische opleiding, of een opleiding op het gebied van voedingsmanagement afgerond. Je hebt kennis van diervoeding (waaronder van teelt tot oogst van ruwvoer - o.a. luzerne), het samenstellen van diëten en magazijnbeheer. Je bent op de hoogte van de huidige arbo- en milieuwetgeving, hygiëne en veiligheidsregels. Vereist is minimaal 4 tot 6 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, en ervaring met coaching en begeleiding.

Wij bieden

Een uitdagende functie in een unieke en dynamische omgeving. In eerste instantie wordt een jaarcontract aangeboden. De functie is ingedeeld in salarisschaal VI van de Leisure-cao (minimaal € 2.230,= en maximaal € 2.703,= bruto per maand op basis van 38 uur per week). Je ontvangt vele medewerkersvoordelen zoals gratis toegang tot onze mooie dierentuin en de mogelijkheid tot voordelige toegang tot andere dierenparken voor jou en je gezinsleden. Bovendien heb je profijt van aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en Zoovenir-winkel.

Solliciteren

Ben jij een echte Blijdorpert en wil jij ook werken in de leukste dierentuin van Nederland? Solliciteer voor 23 juli a.s.. We zien je reactie graag tegemoet!

 

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen