Deze vacature is verlopen

Coördinator Voedselmagazijn (38 uur per week)

Bij ons zorgen naast de dieren, 200 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. De Diergaarde wordt aangestuurd door de Directeur-Bestuurder en is verdeeld in drie clusters.

In de rol van Coördinator Voedselmagazijn stuur je dagdagelijks aan. Dit betekent dat je meewerkt in de uitvoering, en tegelijk op de dag zelf ook verantwoordelijk bent met betrekking tot de uit te voeren werkzaamheden binnen het voedselmagazijn. De focus ligt op het gebied van inkoop, opslag, bewerking en uitgifte van diervoeding.

De functie

 • Je coördineert en verdeelt de dagelijkse werkzaamheden binnen het voedselmagazijn, en zorgt voor de juiste planning, roostering, uitvoering, voortgang en kwaliteit er van.
 • Je werkt dagelijks mee en begeleidt, coacht en traint medewerkers vakinhoudelijk. Je monitort en toetst het functioneren en bespreekt dit met het vakgroephoofd Amerika.
 • Je stemt operationele zaken af binnen het team, signaleert en bespreekt structurele knelpunten, bepaalt waar nodig oplossingen en neemt beslissingen.
 • Je stuurt in- en extern derden aan ten behoeve van diervoedingsproducten in de Diergaarde.
 • Je verricht administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van het vakgroephoofd (rapportage, agendabeheer, uren- en verzuimregistratie en het verwerken van informatie over de uitgifte van voeding).
 • Je bespreekt prijs- en leveringsvoorwaarden met huidige en nieuwe leveranciers, zorgt voor een goede voorraad en opslag van diervoeding en transportkisten voor dieren, en het tijdig doorgeven van bestellingen.
 • Je beoordeelt de kwaliteit van de binnenkomende producten door middel van analyses, stelt diëten samen en overlegt bijzonderheden met de dierenarts.
 • Je zorgt voor een schone werkomgeving, hygiëne, orde en netheid binnen het voedselmagazijn en voor een correcte afvoer van afvalstoffen.
 • Je controleert en houdt toezicht op naleving van diverse voorschriften
 • Je streeft met je team naar het standaardiseren en verbeteren van processen en het continue verbeteren van de bezoekersbeleving en -tevredenheid.
 • Doordat je midden in de operatie staat, weet je deze naar een hoger niveau te brengen.

Je werkt onder verschillende klimatologische omstandigheden. Sommige werkzaamheden zijn fysiek zwaar.

Wat verwachten wij van jou?

Je brengt jouw enthousiasme en passie over op je team en onze bezoekers. Je uitstekende communicatieve vaardigheden zet je goed in naar je team, collega’s binnen de dierentuin en externe contacten. Je bent klant- en oplossingsgericht, stressbestendig en besluitvaardig, kunt bedrijfsmatig denken en handelen en goed samenwerken. Je hebt op alle fronten een flexibele instelling. De Diergaarde is het hele jaar geopend. Het waar nodig werken tijdens weekenden, enkele feestdagen en sommige avonden is voor jou vanzelfsprekend.

 

Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en een agrarische, of een opleiding op het gebied van voedingsmanagement afgerond. Je hebt kennis van diervoeding (waaronder van teelt tot oogst van ruwvoer - o.a. luzerne), het samenstellen van diëten en magazijnbeheer. Je bent op de hoogte van de huidige arbo- en milieuwetgeving, hygiëne en veiligheidsregels. Vereist is minimaal 4 tot 6 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en ervaring met coaching en begeleiding.

Wij bieden

Een uitdagende functie in een unieke en dynamische omgeving. In eerste instantie wordt een jaarcontract aangeboden via onze payroll partner Staffable (onderdeel van de Mise en Place groep). De functie is indicatief ingedeeld in salarisschaal VI van de Leisure-cao.  

Wil jij ook werken in de mooiste dierentuin van Nederland en pas jij helemaal in bovenstaand profiel? Solliciteer voor 31 maart 2019.

 

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen