Deze vacature is verlopen

Bijbaan in de Horeca

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Dan is dit je kans! Afwisselend (vakantie)werk in een te gekke omgeving. Werken wanneer je wilt, op oproepbasis, in een leuk team. We zoeken enthousiaste en gastvrije medewerkers voor onze horecapunten. Een ideale bijbaan, toch? Pak je kans en solliciteer bij een van Europa's mooiste dierentuinen.

wie ben jij?

Je bent:

  • minimaal 16 jaar;
  • fan van Diergaarde Blijdorp;
  • flexibel inzetbaar;
  • minimaal 1 weekendag of om het weekend het gehele weekend beschikbaar;
  • Je bent vriendelijk, gastvrij, stressbestendig, enthousiast en weet dit over te brengen op anderen.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en samenwerken in een team.
  • Je hebt passie voor je werk en straalt dat ook uit.
  • Bij voorkeur heb je al enige ervaring in het verrichten van soortgelijke werkzaamheden.
  • Een verzorgd uiterlijk is een must

 

De functie

In de restaurants en horecapunten van onze dierentuin is geen dag hetzelfde. Er is afwisselend werk te doen. Van kassa-, spoel- en zaalwerkzaamheden; zoals het schoonmaken van tafels en stoelen en het wegruimen van de vaat tot het bijvullen van het assortiment en het schoonhouden van de apparatuur. Dit is belangrijk om de kwaliteit te waarborgen voor de bezoeker. Daarnaast sta je achter de counter waar je van bezoekers de bestellingen van koude en warme gerechten aanneemt en verwerkt. Ook verkoop van verschillende snacks, waaronder ijs en Chiptwisters, bij onze horecapunten behoren tot jouw werkzaamheden.

Wat bieden wij?

Een unieke omgeving om in te werken, leuke afwisselende werkzaamheden, flexibele werktijden en verloning volgens de Leisure CAO. Het salaris (zie hieronder) is afhankelijk van je leeftijd. Ben je minimaal 22 jaar dan bedraagt je startsalaris € 1.715,- fulltime bruto per maand.

Verder hebben wij een spectaculaire aftrap van het hoogseizoen en sluiten we het seizoen ieder jaar af met een spetterend feest. Je treedt in dienst op basis van een oproepovereenkomst bij onze payroll-partner Staffable (onderdeel van de Mise en Place groep), maar je bent een echte Blijdorper!

Meer informatie over het salaris vind je hier.

Sollicitatieavond

Regelmatig vinden er sollicitatieavonden plaats.

Tijdens deze avonden maak je kennis met onze leidinggevenden, kom je meer te weten over het werken in Blijdorp én spelen we met jou een superleuke Blijdorp quiz!

Solliciteer en geef je op voor één van onderstaande sollicitatieavonden. Selecteren wij jou op deze avond? Dan krijg je kort hierna een trainingsdag waarin je wordt klaargestoomd om in onze dierentuin te kunnen werken.

Meer informatie over de sollicitatieavonden en de trainingsdagen vind je hier.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Sollicitatieformulier

Fastfood concepten (bijv. McDonalds)

Kassa werkzaamheden (retail - horeca)

Bedieningswerkzaamheden

Buffetwerkzaamheden (Hema - LaPlace - etc)

Spoelwerkzaamheden

Maandag 3 juni 2019

Deze vacature is verlopen