Deze vacature is verlopen

Bankwerker/Lasser (38 uur per week)

Bij ons zorgen naast de dieren, 300 medewerkers, 300 vrijwilligers en vele seizoen medewerkers voor die bijzondere ontmoeting. De Diergaarde wordt aangestuurd door de Directeur-bestuurder en is verdeeld in drie clusters waaronder Dier & Plant, Bezoekersbeleving en Bedrijfsvoering. Onder dit laatste cluster valt onze Technische Dienst. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en verrichten van mechanische onderhoud- en reparatiewerkzaamheden binnen Diergaarde Blijdorp. Voor onze Technische Dienst zijn we momenteel op zoek naar een allround:

Bankwerker / Lasser

Wat ga je bij ons doen?

  • Je vervaardigt, repareert, bewerkt, modificeert, controleert en onderhoudt plaatwerk en metaalconstructies in onze werkplaats, of op een locatie in de Diergaarde. Daarnaast stel je werkstukken samen uit verschillende componenten. Dit doe je met behulp van diverse handgereedschappen en machines.
  • Je past op basis van een werkopdracht de benodigde bewerkingstechnieken toe zoals: afkorten, slijpen, vijlen, buigen, zetten van pijp- en plaatmateriaal, draaien, laswerkzaamheden (elektrisch, autogeen en argon arc-lassen).
  • Je maakt ontwerpen voor constructie-aanpassingen door middel van werktekeningen, denkt mee over oplossingen en draagt voorstellen aan.
  • Je beoordeelt en bestudeert werktekeningen/schetsen, en verzamelt ter plaatse (aanvullende) specificaties.
  • Je voert preventief onderhoud uit aan draaiende delen van hekwerken, schuiven van dierenverblijven en specifiek ontworpen apparaten en materialen (katrollen, voederpalen etc.).
  • Het werk kan fysiek zwaar zijn. Je werkt onder verschillende klimatologische omstandigheden en waar nodig in lastige fysieke posities met mogelijk til-, duw en trekwerkzaamheden.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een technische MBO opleiding afgerond en minimaal 4 jaar aantoonbare onderhoudservaring in een technische omgeving. Je beschikt over de benodigde lascertificaten zoals MIG en TIG op niveau 2/3, Elektrisch en autogeen lassen en VCA. Daarnaast beheers je de (basis)vaardigheden van het bankwerken en draaien en kun je werktuigkundige tekeningen lezen. Je kunt zelfstandig, nauwkeurig en volgens arbo- en veiligheidsvoorschriften werken. Je bent flexibel, klantgericht en hebt affiniteit met natuurbehoud. Je luistert goed naar de wensen en behoeften van onze interne opdrachtgevers en kunt deze omzetten in praktische en werkbare ontwerpen. Samen met je collega’s binnen het team los je problemen efficiënt, duurzaam en pragmatisch op. Je communiceert goed en koppelt terug over het resultaat.

Wij bieden

Een uitdagende functie in een unieke en dynamische omgeving. De functie is ingedeeld in loonschaal V van de salaristabel van de Leisure-cao.

Solliciteren

Wil jij ook werken in de mooiste dierentuin van Nederland en pas jij helemaal in bovenstaand profiel? Stuur voor 31 oktober a.s. je motivatie en CV naar ons toe door middel van bijgaand sollicitatieformulier. We zien je reactie graag tegemoet!

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen